Meer vrijheid èn meer klanten

Met een fantastisch (online) aanbod voor jouw mooie praktijk.

Ik vier mijn vrijheid door het voor jou mogelijk te maken. Krijg nu 40% korting op dit speciale aanbod, zodat jij online programma’s kan maken èn verkopen!

 

Technische installatie + Strategie + Kennis + Skills

Meteen naar het aanbodIk wil graag een afspraak inplannen

Meer ruimte…

voor je familie, vrienden, hobby’s, reizen, boswandelingen, een theetje op je luie stoel of gewoon… lekker niks. Maar wat ik daar nog graag aan toe wil voegen is… voor hetgeen wat nog binnen mag komen. Maar wat niet gebeurd omdat er steeds geen ruimte voor is.

Je leeft je leven

Maar ergens voel je wel… er mist iets. Of er zit iets niet helemaal lekker. Maar je kan er de vinger niet op leggen en zou niet weten wat er anders zou moeten.

En dat… komt omdat je nog niet weet wat er (mogelijk) is! En daar… oooooh jaaaaaa!!!! Daar… mag je ruimte aan gaan geven! Om daarmee een seintje te geven. Kom maar door! Er is ruimte! En om vervolgens die fluistering te volgen. Of gewoon… je voeten… stap… voor… stap.

Om vervolgens de mooiste cadeaus op je pad te krijgen. Cadeau’s in vele verschillende vormen. Met elkaar was het voor mij 1 groot cadeau.

Meer ruimte…

voor je familie, vrienden, hobby’s, reizen, boswandelingen, een theetje op je luie stoel of gewoon… lekker niks. Maar wat ik daar nog graag aan toe wil voegen is… voor hetgeen wat nog binnen mag komen. Maar wat niet gebeurd omdat er steeds geen ruimte voor is.

Je leeft je leven

Maar ergens voel je wel… er mist iets. Of er zit iets niet helemaal lekker. Maar je kan er de vinger niet op leggen en zou niet weten wat er anders zou moeten.

En dat… komt omdat je nog niet weet wat er (mogelijk) is! En daar… oooooh jaaaaaa!!!! Daar… mag je ruimte aan gaan geven! Om daarmee een seintje te geven. Kom maar door! Er is ruimte! En om vervolgens die fluistering te volgen. Of gewoon… je voeten… stap… voor… stap.

Om vervolgens de mooiste cadeaus op je pad te krijgen. Cadeau’s in vele verschillende vormen. Met elkaar was het voor mij 1 groot cadeau.

Let's celebrate

6 jaar lang heb ik als digitale nomade geleefd. Ik heb op verschillende manieren ontdekt wat vrijheid is (wist ik veel dat het bij je sokken begint) en vele prachtige cadeau’s op mijn pad ontvangen.

Ik wil dit doorgeven! En jou de mogelijkheid geven om meer vrijheid te creëren en daarbij ook nog eens meer mensen te kunnen helpen.

En dat kan allemaal met het speciale aanbod wat ik voor je heb.

Toen het allemaal begon

9 jaar geleden begon ik als ondernemer. Al snel werd me duidelijk dat iets niet helemaal lekker ging in de maatschappij. Hoe weinig oog er voor elkaar is, maar ook hoe weinig ruimte er voor jezelf is. En toen begon het idee. Dat het anders MOET kunnen.

En het KAN anders. Dit was voor mij de start om pakketten te maken die ervoor zorgen dat ondernemers slim kunnen gaan ondernemen. En… meer mensen tegelijk kunnen helpen.

Doordat ik dit zelf ook ben gaan doen, heb ik voor mezelf al veel meer vrijheid kunnen creëren. Niet alleen in tijd. Maar ook qua locatie. 6 jaar terug begon mijn leven als een nomade. Deze ruimte… om te kunnen ontdekken… wauw… dat gun ik iedereen!!

Zo kan je bijvoorbeeld ontdekken dat het niet verkeerd is op een cruiseschip, terwijl je langs de prachtige fjorden van Noorwegen vaart.

Of dat een muffin eten op de meest waanzinnige plekken… best een goede hobby is 😉

En wat te zeggen over een jacuzzi… terwijl je aan het varen bent.

Deze actie sluit over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

You can have your cake and eat it!

Het betekent niet dat je altijd zo moet leven om het e.e.a. te vinden. Kan natuurlijk wel! Maar hoe mooi is het als je bijvoorbeeld een aantal maanden per jaar kan nemen om even los te komen van waar je nu bent en ruimte kan geven aan wat nog door mag komen. En natuurlijk het leven kan lijden wat je graag wilt! En ondertussen op een geautomatiseerde manier, mensen toch kan helpen. Maar ook als je wel langer de hort op wilt. Of misschien is je grote wens om simpelweg meer ruimte te creëren voor je gezin of voor vrienden. Of om lekker met je handen in de aarde te kunnen wroeten. Of tja… om lekker vanuit een hangmat te ondernemen… op het strand of in een bos. Je weet wel, dat ene plaatje 😉

En ja… dit kan… door te coachen. Alleen wel op een andere manier. Je zorgt ervoor dat jouw coaching en begeleiding, online komt te staan. En nee, dit betekent niet dat je volledige coaching(sprogramma) online hoeft komen te staan. Er is een mix mogelijk! Een hele fijn mix.

Hoe je die mix kan maken? Daar help ik je ook bij! Ik heb een speciale methode ontwikkelt die aansluit bij het proces van de doelgroep. 

Hier heb ik ‘even pauze’.

Maar hoe doe je dat dan?

Er zijn een aantal punten om aan te denken. Want ja, ik kan je een heel mooi plaatje voorschotelen, maar jij mag natuurlijk ook aan de bak!

De technische installatie van de systemen op jouw website, dat doe ik voor je. Er worden verschillende systemen met elkaar gekoppeld op een super gebruiksvriendelijke manier. Jij hoeft je hier niet druk over te maken. En geloof me… er waren nogal wat losse eindjes om aan te denken! Het was een weg van vallen en opstaan.

9 jaar lang ben ik hiermee bezig geweest! Om ervoor te zorgen dat dit zo optimaal mogelijk is!

Het technische stuk op je website, is de eerste stap. Maar daarna komt het maken van het online programma + het plaatsen hiervan. En daarvoor, heb ik nu een compleet aanbod. Zodat je uiteindelijk zelfs een online programma hebt te staan!

Wat is hiervoor nodig

Misschien heb je wel eens losse video’s met een paar mailtjes voorbij zien komen. Naast dat dit ontzettend veel handwerk is, is het onoverzichtelijk en raken de mailtjes snel bedolven onder de rest.

Het mooiste is natuurlijk dat iemand via een link op je website het programma meteen kan betalen > een gebruiker wordt aangemaakt > iemand wordt automatisch ingelogd > ontvangt meteen de gegevens via de mail > beland meteen op de juiste pagina en kan ook meteen van start. Dit kan zelfs op een zaterdagnacht, als iemand na een wijntje heeft bedacht… ik ga dit doen!

Hiermee kan je het verschil maken en impact creëren!

.Techniek

 • E-learning systeem
  Hier kan het online programma in geplaatst worden. Er kunnen onbeperkt cursussen aangemaakt worden. Elke cursus kan bestaan uit verschillende modules, lessen en quizes. Er kan een tijdsduur gekozen worden en dat bijvoorbeeld elke week een les vrijkomt. Je kan zelfs een mail instellen zodat iemand hiervan op de hoogte gebracht word, volledig automatisch natuurlijk. Het plaatsen van teksten, afbeeldingen, video, audio en andere bestanden is allemaal mogelijk.
 • Webshop
  Want je wilt natuurlijk je programma verkopen! Ik maak gebruik van een webshop die geoptimaliseerd is voor online middelen. Hier zijn dè functionaliteiten aan toegevoegd die je als coach/therapeut zal waarderen. Termijn- of deelbetalingen, membership, gratis product, kortingscodes, integratie met e-learning systeem en online community, automatische (pdf) factuur.
 • Online community
  Momenteel wordt Facebook hier veel voor gebruikt. Maar daar zitten een aantal nadelen aan die echt niet fijn te noemen zijn. Door een community op je eigen website te laten plaatsen ga je helemaal Pro! Zo heb je alles zelf in de hand. Jij bepaalt! En een klant hoeft niet meer naar verschillende platformen te gaan. Daarnaast… ziet het er ontzettend mooi uit! Het is geen must voor een online programma. Maar met elkaar kunnen verbinden en delen. Tja… dat is en werkt helend.
 • Website
  Er is een website nodig om de verschillende systemen op te plaatsen. Dit kan op een bestaande website of op een nieuwe website die door mij wordt opgezet. Websites volgens het Coachingbuddy concept zijn ook weer specifiek gericht op coaches en therapeuten. En hebben hiervoor dè functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch laten plaatsen van een weggever als er een nieuw blog geplaatst wordt. Of functionaliteiten die zorgen voor meer vertrouwen en\of verbinding en het maken van mooie pagina’s voor jouw aanbod die vertrouwen, verbinding en bewustwording creëren waardoor er vervolgens tot de koop over wordt gegaan.
  Tijdens deze actie zijn ook mijn websitepakketten met een korting aan te kopen (bij afname van een e-learningsysteem).

Kennis & Skills

 • Video
  Hoe zorg je dat je in een fijne videoflow komt, wat neem je op, hoe neem je dit op, hoe bewerk je de video en waar plaats je het uiteindelijk.
 • Waarover
  Hoe kies je waarvoor het programma bestemd gaat zijn. Hoe laat je je aanbod en het online programma met elkaar samenkomen.
 • Indeling
  Hoe deel je een programma in, welke media mogelijkheden gebruik je waarvoor en wat is belangrijk om rekening mee te houden.
 • Inrichting
  Hoe richt je het programma online in. Wat is handig om aan te denken zodat het zo gebruiksvriendelijk mogelijk is. Denk ook aan de cursuspagina en een uitleg.
 • Activeren
  Hoe zorg je dat je klant geactiveerd wordt en geactiveerd blijft. Denk aan een geautomatiseerde e-mailreeks die van start gaat bij de start van het programma. Wat zet je daar in?

 

Een veilige persoonlijke omgeving

Ingelogd kan een klant alle actieve cursussen en groepen in de community heel makkelijk en overzichtelijk vinden. Door gebruik te maken van video maak je het persoonlijk en krijgt iemand het idee dat ze persoonlijke gecoacht worden. Als er gebruik wordt gemaakt van een online community dan kan hier makkelijk tussen geschakeld worden. Er kunnen verschillende groepen aangemaakt worden, voor bijvoorbeeld elk programma of traject een groep.

Alles wordt op de eigen website geplaatst. Om ervoor te zorgen dat de website snel blijft wordt gebruik gemaakt van een speciale plugin zodat de gebruikerservaring optimaal blijft. Doordat het wel volledig op je eigen website draait, hoeven klanten niet te zoeken en zal een klant ook sneller bij je andere aanbod terecht komen.

De online leeromgeving

Een rondleiding door de online community

Alleen nu als bonus!

Ik gooi je na de technische installatie niet in het diepe. Het is ontzettend fijn om op een laagdrempelige manier de nieuwe skills aan te leren. En daarom ontvang je een online programma t.w.v. € 444 waarbij je van a t/m z wordt begeleid bij het maken van een online programma als gratis weggever. Deze weggever gaat antwoord geven op exact de fase waar jouw doelgroep in het begin in zit. Het is hiermee het begin van het gehele bewustwordingsproces die nodig is om ervoor te zorgen dat iemand hulp gaat inschakelen. Jouw hulp wel te verstaan 😉

Je kan hierna de hort op met een fantastische weggever

Je hebt met dit pakket dus meteen hetgeen in handen waar jouw doelgroep naar op zoek is. En kan op een actieve manier aan de slag gaan met het bereiken van jouw doelgroep. En ze daarbij iets waardevols aanbieden. In een prachtige online omgeving, die jou nog meer als expert neerzet. Je maakt via een online programma veel meer verbinding. Iemand krijgt het idee alsof ze je persoonlijk kennen. Alsof ze persoonlijk begeleid worden. En dat zorgt voor vertrouwen. Vertrouwen in jou en wat je doet. En dat jij de persoon bent om mee aan de slag te gaan.

 

Mariëtte heeft met hard werken en deskundigheid alles verwerkt in mijn website wat ik graag wilde (en ik wilde best wel veel, zowel voor als achter de schermen). Mariëtte, dankjewel! Voor je geduld, je inzet, je humor en je enthousiasme! Je hebt me heel erg blij gemaakt met mijn prachtige website. Je bent een ware kunstenares, een vakvrouw, en een powervrouw. Ik hoop dat er nog heel veel anderen zo verstandig zijn om jou in te schakelen. Ik wens jou een supersuccesvolle toekomst met jouw mooie bedrijf.

Tanja

Ben je 1 van de 5 snelle beslissers?

Dan ontvang je het volgende:

1-op-1 strategiegesprek waarbij duidelijk wordt wat de eerste stap van jouw doelgroep is en waar jij je op kan richten + wat de indeling van het programma wordt. Ook laat ik je weten wat voor kansen er voor jou zijn qua online programma’s en hoe je dit (stap voor stap) in kan plannen. En, je krijgt een strippenkaart van 1 uur voor persoonlijke vragen en feedback tussendoor.

En dan nu… het aanbod…

Dit aanbod is alleen nu. Want dit gaat voor mij om een hele speciale afsluiting èn start. Als je een online programma wilt maken dan is dit de tijd om in te stappen.

Er is een korting van wel 40%. Dit is geldig t/m 15 oktober. Als bonus krijg je een online programma waarbij je leert hoe je een online programma kan maken. En als je 1 van de 5 snelle beslissers bent dan ontvang je gedeeltelijke 1-op-1 begeleiding bij het maken van hiervan.

Completer kan je het niet krijgen.

Deze actie sluit over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wil je graag even sparren om te kijken of dit aanbod voor jou geschikt is?

Een website die speciaal voor coaches en therapeuten is geoptimaliseerd

Nu ook met 40% korting bij afname van een bovenstaand pakket.

Wil je graag gebruik maken van een website volgens het CoachingBuddy concept? Zodat je optimaal gebruik kan maken van al mijn programma’s? En een super goede basis hebt te staan waar je alle kanten mee op kan? Dat kan voor de volgende bedragen.

+ basis webpagina: € 466 i.p.v. € 777

+ basis website: € 933 i.p.v. € 1555

Plan online een afspraak in als je hier interesse in hebt. Meer informatie over een CoachingBuddy website is hier te vinden.

Hoe gaat het in z’n werk

1. Er is een ‘Yes!’

Je gaat ervoor super! Je hebt een pakket afgenomen of eerst om meer informatie gevraagd. Dan zijn we toe aan de volgende stap.

2. We plannen een afspraak in

We gaan kijken naar jouw wensen en ik maak hier een goede technische vertaling van. Als je 1 van de 5 snelle beslissers bent dan ga ik ook alvast info verzamelen voor een vervolggesprek waar ik me dan goed op kan voorbereiden.

3. Verzamelen van de nodige informatie

Je ontvang van mij een lijstje met informatie die je mag verzamelen zodat ik voor je aan de slag kan.

4. Installatie

Alles wordt voor je klaargezet. Vanaf november zorg ik ervoor dat alles klaar staat.

5. Test

We lopen alles bij langs en doen een paar tests zodat we weten dat alles goed werkt.

6. Start online programma

Vanaf woensdag 15 november gaan we met een groep van start met het online programma ‘Maak een online programma als gratis weggever’. Als je 1 van de 5 snelle beslissers bent, dan krijg je hier gedeeltelijk 1-op-1 begeleiding bij. We gaan sowieso van start met een gezamenlijke Zoom meeting. Hierbij gaan we met name in op het begin van het bewustwordingspad van jouw doelgroep en wat van belang is bij een gratis weggever. Daarna kan iedereen met elkaar verbinden in de online community op mijn website.

Mariëtte heeft mij ontzettend geholpen met het goed neerzetten van mijn bedrijf. Ik heb een webshop en e-learningsysteem. Hierdoor heb ik de mogelijkheid om meer mensen te bereiken en tegelijk te helpen! Ik vind het geweldig. Ik kan het allemaal gewoon lekker thuis doen op het moment dat het mij uitkomt. Dit maakt dat ik er veel meer plezier in heb, minder druk ervaar en het naast mijn werk kan doen. Mariëtte heeft mij goed advies geven en geholpen. Ik kan veel dingen op een leuke manier vormgeven zodat het overzichtelijk wordt en makkelijk te volgen is. Het ziet er super goed uit! Ik ben helemaal blij! Bedankt lieve Mariëtte

Tineke

Net zoals jij… heb ik ook een missie

Ik ben Mariëtte Dantuma, de oprichter van CoachingBuddy en misschien ken je me al van mijn andere bedrijf, Stoutmoedig. Aan de start van mijn bedrijf is er een drive ontstaan om te zorgen voor meer tijd en vrijheid voor mijn klanten. Want ik zie dat als 1 van de oplossingen voor de problemen in de maatschappij. Hoe zou het zijn als we meer oog voor elkaar hebben? En als we meer tijd voor onszelf en elkaar hebben?

De vertaling naar online programma’s was natuurlijk snel gemaakt. Maar ook met andere bedrijfsactiviteiten ben ik altijd aan het kijken hoe iets nog beter en sneller kan. En hierbij kan jouw website ontzettend ondersteunend helpen.

Mijn achtergrond is een mix van ontwerp, concept, webontwikkeling, marketing en campagnes. Gooi daar nog mijn strategische, creatieve en grote probleemoplossende vermogen bij + mijn missie om bij te dragen aan een vrij blije wereld en mijn persoonlijke ontdekkingstocht hierin… En dan kom je uit bij hetgeen wat je nu voor je ziet op deze website. Door deze mix kan ik een website op verschillende manieren bekijken en ervoor zorgen dat deze goed ingezet wordt. Zodat jouw doelgroep zich ècht aangesproken voelt èn tot de juiste acties aangezet wordt.

“Do more of what makes you happy”

Weet jij wat dat is? Waar je ècht blij van wordt? Ik had een beetje een idee. Maar eigenlijk wist ik nog niks. En nu… oooh nu, weet ik het heel goed! En, ik heb de mogelijkheden om het ook daarmee in te vullen. Zelfs nu ik een kleintje heb!

HIER WORD JE TOCH HELEMAAL GELUKKIG VAN?

De mogelijkheden en functionaliteiten op een rijtje

Er wordt gebruik gemaakt van EasyDigitalDownloads. Dit is een veel lichtere webshop dan Woocommerce wat ten goede komt van de snelheid van je website. EDD is gespecialiseerd in digitale producten en heeft fantastische mogelijkheden die ook weer super interessant zijn voor jouw als coach/therapeut.

Automatisch verkopen

1x ingeregeld kan jij automatisch via je website verkopen. Producten kunnen bekeken worden en meteen aangekocht zonder dat jij er iets voor hoeft te doen. Je hoeft het alleen nog maar te versturen.

Automatische e-mails

Jij en de klanten krijgen automatisch een e-mail als er een bestelling is gedaan.

Diverse betaalmogelijkheden

De webshop kan gebruik maken van de betaalmogelijkheid van Nederland, iDeal. De webshop wordt gekoppeld met Mollie. Mollie rekent € 0,35 per bestelling. Uitbetaling gaat vervolgens automatisch. Je hebt hiervoor wel een zakelijke bankrekening voor nodig.

Automatische factuur

Er wordt automatisch een factuur gegenereerd. Hierop staat een aparte genummerde reeks, meteen klaar voor je boekhouding. De klant krijgt deze factuur en jij zelf ook bij de bestelling.

Verzendmogelijkheden

Er is ook een mogelijkheid om verzending in te schakelen voor 1 vast bedrag. Voor als je ook een fysiek product hebt.

Betaling in gedeeltes

Er kan een lidmaatschap ingesteld worden of een betaling die in gedeeltes gaat. Dit gaat helemaal automatisch.

Gratis product (zoals online programma)

Yes! Dat lees je goed! Op deze manier kan je een online programma als gratis weggever gebruiken èn e-mailadressen verzamelen.

Cursussen, modules, lessen, quizes

Er kunnen onbeperkt cursussen aangemaakt worden. Elke cursus kan bestaan uit verschillende modules, lessen en quizes.

Video, audio en werkboeken

Voeg heel makkelijk video, audio en werkboeken toe aan je online cursus.

Overzichtelijk, gebruiksvriendelijk & professioneel

Dit is hét pakket voor een online cursus. Een student krijgt een eigen online omgeving op jouw website waar de volledige cursus terug te vinden is. Er hoeft daarom niet in allerlei verschillende omgevingen of e-mails gezocht te worden naar de cursus. Jij als bedrijf komt hiermee super professioneel over.

Content drip

De lessen kunnen op datum of op dagen na aanmelding ingesteld worden. Zo kan je veel beter begeleiden tijdens de cursus en is er steeds weer een contact moment. Als er een les vrijkomt dan wordt er automatisch een e-mail gestuurd naar de student.

Alles gaat automatisch

Als alles ingeregeld staat dan kan iemand meteen beginnen met de cursus. De betaling gaat via de website, er wordt automatisch een gebruiker aangemaakt en deze gegevens worden door gemaild. De student heeft meteen toegang en kan direct aan de slag.

Automatische e-mails

Als er een nieuwe les vrijkomt dan kunnen er e-mails ingesteld worden zodat iemand hiervan op de hoogte gebracht wordt.

Gratis programma

Er kan makkelijk een gratis programma ingesteld worden zodat iemand niet door het hele bestelproces heen hoeft. Dit is ideaal voor een gratis weggever.

Aanvullende mogelijkheden

Er zijn allemaal extra functionaliteiten om het beheer en de beleving te optimaliseren. Zoals een overzicht studenten per cursus. Vooruitgang bekijken. Cijfers geven. Bericht naar leraar sturen.

Persoonlijk profiel

Er wordt een persoonlijk profiel aangemaakt. Deze kan naar wens ingericht worden. Met of zonder profielfoto en omslagfoto. Op deze manier kunnen leden ècht met elkaar connecten. Dit zorgt voor een hechtere groep en meer betrokkenheid.

Quotes, gifjes, tijdlijn èn privè berichten, tekst, foto’s

Het kan allemaal gedeeld worden door leden.

Veilig en afgeschermd

Een profiel kan op openbaar gezet worden of afgeschermd. Zo is het een veilige omgeving om in te kunnen delen.

Vrienden maken

Leden kunnen vrienden met elkaar worden en zo een eigen kring opbouwen. Je creëert op deze manier echt een community.

Uitschakelen functionaliteiten

Je kan zelf bepalen welke functionaliteiten je graag wilt. Wat je niet wilt kan uitgeschakeld worden.

Moderator

Jij bent ook de moderator van jouw groep/forum. Andere mensen kunnen ook voor een bepaalde groep aangewezen worden. Leden en berichten kunnen op deze manier verwijderd worden.

Koppeling met online progrmma’s

Maak je gebruik van online programma’s? Dit kan automatisch gekoppeld worden met een groep in de community.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Q&A

Moet je hiervoor technisch zijn?

Het technische gedeelte wordt voor je geinstalleerd. En verder is het natuurlijk even oefenen omdat je een nieuw programma gaat leren. Maar ik heb zelfs mensen die zichzelf een gigantische digibeet noemen, verder kunnen helpen. Geduld, dat is wel fijn om te hebben 😉

Zijn er verder nog andere kosten?

Dit zijn de aanvullende kosten die je kan verwachten.

Webshop

De kosten voor een transactie die via de webshop gemaakt wordt (dit wordt door Mollie berekend)= € 0,35.

Plugins voor webshop= € 30,- p/j.

Online leeromgeving

Plugins voor de online leeromgeving= € 45,- p/j.

Online community

Plugins voor de community= € 122,- p/j.

Snelheid website

Om ervoor te zorgen dat je website wel snel blijft wordt er de beste cache plugin geïnstalleerd die er is = € 15,- p/j.

  Met wat voor systemen wordt gewerkt?

  Als basis werk ik met WordPress. De systemen die ik aanbied zijn ook alleen op WordPress websites te installeren.

  1. EasyDigitalDownloads
   Dit systeem wordt gebruikt voor de webshop. Lichtgewicht en speciaal voor digitale verkoop. Verslaat de dinosaurus WooCommerce op verschillende vlakken.
  2. LearnDash
   Het systeem voor een online academy. Ook een winnaar!
  3. Online community
   BuddyPress, bbPress, Youzify, WPfusion
  4. Snelheid website
   WProcket
  5. Mollie
   Voor het betalingssysteem. Mollie is het meest gebruikte systeem in Nederland en zorgt ervoor dat er iDeal betalingen kunnen plaatsvinden. Mollie heeft vorig jaar Mollie Recurring gelanceerd en EasyDigitalDownloads is het systeem die hier heel goed gebruik van maakt. Op deze manier gaan alle betalingen automatisch en super veilig. Er kunnen zelfs abonnementen ingesteld worden.
  Wat zit er niet bij in
  • Inrichting van het online programma of de webshop (er wordt wel 1 product aangemaakt en zodra je de gratis weggever klaar hebt wordt deze ook voor je ingericht, die gaat namelijk ook via de webshop als gratis product)
  • 1-op-1 begeleiding bij het maken van het online programma. Er is ondersteuning via de online community waar je elkaar verder kan helpen. Er zit wel een gezamenlijke zoommeeting bij in als start van het programma. En als je 1 van de 5 snelle beslissers bent dan krijg je gedeeltelijke 1-op-1 begeleiding. Verdere begeleiding is wel apart af te nemen.
  • Een website. Deze is aanvullend af te nemen. Alleen nu ook met een mooie korting.
  • Onderhoud van de al bestaande website. Deze graag volledig geupdate aanleveren met een recente back-up aanwezig.
  Kan ik voor de vervolgstappen ook bij jou terecht?

  Ja! Dat kan! Ik heb verschillende online programma’s om je bij de volgende stappen te helpen. Zoals:

  • het maken van een activerende aanbodpagina,
  • SEO zodat je vindbaar wordt via Google,
  • het optimaliseren van je aanbod zodat het elkaar logisch opvolgt en je zo je doelgroep stap voor stap begeleid,
  • hoe je content op een fijne manier kan creëeren zodat je zichtbaar wordt èn hierbij ook leert hoe om te gaan met je huisstijl zodat je met 1 gezicht naar buiten treed,
  • hoe je jouw teksten kan optimaliseren zodat je de taal van je doelgroep spreekt.

  Maar ook voor verdere ondersteunende hulp ben je welkom. Alleen voor het standaard onderhoude van websites stel ik bepaalde eisen.

  Pin It on Pinterest