Websites voor bewuste coaches en therapeuten, die resultaat willen zonder zichzelf daarin te verliezen

Een website die alleen maar als luxe visitekaartje of folder dient? Zonde! Het kan je buddy zijn bij verschillende activiteiten. En, zorgen voor veel meer klanten die ook nog een keer bij jou aansluiten.

Afspraak inplannen

Een website kan:

 

=

Bezoekers omzetten naar klanten, op de automatische piloot.

=

Je vindbaar in Google maken. 1x ingeregeld is het een joy forever.

=

Inspireren en jouw mooie boodschap over brengen zodat er al een zaadje gepland wordt en alleen daardoor al de wereld een stukje een mooiere plek hebt gemaakt.

=

De eerste stappen in het bewustwordingsproces maken zodat voor iemand duidelijk is wat het probleem/verlangen is en jij de aangewezen persoon bent om hierbij te helpen.

=

Drempels verlagen zodat er sneller een afspraak gemaakt wordt.

=

Ervoor zorgen dat er heel erg makkelijk en snel online een afspraak gemaakt kan worden. Zelfs om 12 uur ’s nachts. Op een manier die volledig bij jouw agenda aansluit.

=

Jouw expertstatus verhogen.

=

Ervoor zorgen dat je bezoekers weer opnieuw kan bereiken via Facebook door de Facebook pixel.

=

Ervoor zorgen dat mensen vertrouwen krijgen in jou en wat je doet.

=

Zorgen dat jouw marketing volledig op de automatische piloot gaat. Als een volledige marketingmachine.

=

Een speciale pagina voor jouw klanten waar documenten/teksten/afbeeldingen op staan en wat met een wachtwoord beschermd is.

Het kan jouw persoonlijke CoachingBuddy zijn en werk uit handen nemen.

“Mijn klanten bestaan vanaf het begin al voornamelijk uit coaches en therapeuten. En deze groep, past mij perfect. Mijn drijfveer om juist coaches te helpen komt voort vanuit mijn verlangen om bij te dragen aan een vrije blije wereld.

Met 17 jaar ervaring in ontwerp, websites en marketing, weet ik exact waar behoefte aan is, wat het beste werkt en hoe dit bereikt kan worden.”

- Mariëtte Dantuma (oprichter CoachingBuddy)

Aantal websites die online staan

Aantal klanten die coach/therapeut zijn

De website wordt voor je klaar gezet

Natuurlijk kan je zelf ook een website maken. Veel mensen zeggen dat het niet moeilijk is. En dat klopt. Als je uitgaat van een hele simpele website die alleen als visitekaartje dient. Maar wil je dat jouw website ook echt zorgt voor klanten? Dan is er toch echt veel meer nodig!

Een super stevig duurzaam fundament

Een website van CoachingBuddy maakt gebruik van een basis die speciaal ontwikkeld is voor bewuste coaches en therapeuten. Hierdoor kan jij jouw diensten aanbieden op een manier die aansluit bij het proces van jouw doelgroep. Daarnaast kan je onderstaande punten verwachten.

 • De beste systemen
  Dit is een Pro website. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Er is gekozen voor de beste systemen die snel, makkelijk en veilig zijn én er super professioneel uitzien.
 • Inclusief hosting, domeinnaam & e-mail
  Je maakt gebruik van kwaliteitshosting zodat jouw website zo veilig en snel mogelijk blijft.
 • Volgens de AVG
  De website is volledig ingericht volgens de AVG. Zo kun je laten zien dat je op een vertrouwde manier met gegevens omgaat.
 • Professioneel e-mailadres
  Aansluitend bij jouw webadres.
 • Snel & veilig
  Geoptimaliseerde beveiliging van de website tegen hackers en spammers door verschillende functionaliteiten, goede hosting en HTTPS beveiliging + de allerbeste functionaliteit om je website lekker snel te maken.
 • Visuele builder
  Je website wordt enorm aantrekkelijk gemaakt door de visuele builder. Hierdoor is jouw website ook super flexibel.
 • De basis wordt volledig voor je klaar gezet
  Jij levert de huisstijl elementen aan (hier word je in begeleid). Vervolgens wordt de basis van de website volledig voor je klaar gezet en ga je zelf aan de slag met het vullen van de teksten. Zo leer je meteen met je eigen website om te gaan. Aan de hand van de documentatie word je hierin begeleid èn je krijgt een strippenkaart van 3 uren zodat je onze hulp kan inschakelen. Laat je liever iets doen? Dan kan dat ook van de strippenkaart.
 • Inrichting standaard pagina’s
  Inclusief de volgende pagina’s (home, over, 3 aanbod pagina’s als short-vision-page, blog, contact + pagina voor algemene voorwaarden & privacyverklaring.
 • Koppeling nieuwsbrievensysteem
  Maak je gebruik van een autoresponder? Deze wordt voor je gekoppeld.
?

Het eerste jaar krijg je de hosting en een .nl domeinnaam gratis!

Het fundament

Dit is de basis die gebruikt wordt voor jouw website.
Voor elke pagina krijg je tips en adviezen via het online programma.

Omdat jij het allerbelangrijkste in jouw bedrijf bent,
is het van belang dat jij ook zichtbaar wordt op de website. Daarom is er ook een les toegevoegd waarin info staat over het inschakelen van een fotograaf en wat hierbij belangrijk is om aan te denken. Maar als je er nog niet aan toe bent om een fotograaf in te schakelen dan zijn er ook tips voor wat dan gebruikt kan worden.

De website wordt gemaakt op basis van jouw bestaande huisstijl.
Heb je nog geen huisstijl? Ook hiervoor worden weer tips gegeven zodat dit jou niet hoeft te weerhouden om al een professionele website online te krijgen en zichtbaar te worden. Je wordt hier stap voor stap in begeleid d.m.v. het online programma.

Stap voor stap

Waar sta je met je bedrijf? Waar ben je aan toe? Je kan ook vele stappen teveel willen nemen waardoor een nieuwe website er maar niet komt.

Ik denk met je mee. Er zijn vele dingen die je kan doen en leren. En er is altijd iets om te optimaliseren. Ga je met mij in zee dan neem ik je mee op deze reis. Een reis waarin je stapje voor stapje aan je bedrijf gaat werken. En ook stapje voor stapje aan je website. Terwijl er ondertussen al een fantastische website staat.

Om inzicht te krijgen in jezelf als coach of therapeut, de praktijk die je voor ogen hebt èn natuurlijk je doelgroep. Vervolgens kan dit vertaald worden. Naar bijvoorbeeld speciale pagina’s die ervoor zorgen dat mensen bewust worden van wat er aan de hand is, dat jij de oplossing in handen hebt en ook nog de aangewezen persoon hiervoor bent. Zodat je zo stapje voor stapje kan groeien.

Dit is een weg die je mag nemen. Het hoeft niet in 1x. Daarom wordt een websitetraject volledig op jou afgestemd. Op waar jij nu staat en wat jij nu graag wilt.

Je kan bij mij terecht voor de volledige route èn een routeplan. Onderdeel van het routeplan kan bijvoorbeeld ook zijn dat we gaan kijken naar het bewustwordingsproces van jouw doelgroep. Waar staan ze, wat hebben ze nodig en hoe kan ervoor gezorgd worden dat vraagtekens weggenomen worden zodat jij ingeschakeld gaat worden. Nu denk je misschien dat dit allemaal in een persoonlijk gesprek moet gebeuren. Maar dat is niet het geval. Dit kan geautomatiseerd. Het wordt ook wel een marketingfunnel genoemd, maar ik geef er liever andere woorden aan.

Jouw website als marketingmachine

Yes… jouw website kan op de automatische piloot een groot gedeelte van jouw marketing overnemen. Elk thema, elke plugin is met zorg uitgezocht zodat jij dè mogelijkheden tot je beschikking hebt. Zodat je een succes van jouw bedrijf kan maken en de website jou daarbij op een heerlijke manier ondersteund.

That’s what buddy’s do!

Mariëtte heeft met hard werken en deskundigheid alles verwerkt in mijn website wat ik graag wilde (en ik wilde best wel veel, zowel voor als achter de schermen). Mariëtte, dankjewel! Voor je geduld, je inzet, je humor en je enthousiasme! Je hebt me heel erg blij gemaakt met mijn prachtige website. Je bent een ware kunstenares, een vakvrouw, en een powervrouw. Ik hoop dat er nog heel veel anderen zo verstandig zijn om jou in te schakelen. Ik wens jou een supersuccesvolle toekomst met jouw mooie bedrijf.

Tanja

Een website die van bezoekers klanten maakt

 Onderstaande modules kunnen toegevoegd worden aan het fundament, de basis.

=

Marketingmodule | Zorg voor vertrouwen èn klanten

 • E-mail optin formulier met of zonder gratis weggever
 • Lange salespage
 • Facebook pixel voor retargeting
 • Automatische plaatsing van weggever onder (nieuwe) blogberichten
=

Activatiemodule | Activeer bezoekers

 • Call-to-action banner op elke pagina (doelgerichte pagina’s)
 • Testimonialslider
 • Zwevende ‘Stel je vraag’ button gekoppeld met Messenger of WhatsApp
=

Afsprakenmodule | Afspraken en evenementen

 • Online afsprakenplanner
 • Evenementenagenda
 • Duidelijke links/buttons verwerkt op pagina’s

Net zoals jij… heb ik ook een missie

Ik ben Mariëtte Dantuma, de oprichter van CoachingBuddy en misschien ken je me al van mijn andere bedrijf, Stoutmoedig. Aan de start van mijn bedrijf is er een drive ontstaan om te zorgen voor meer tijd en vrijheid voor mijn klanten. Want ik zie dat als 1 van de oplossingen voor de problemen in de maatschappij. Hoe zou het zijn als we meer oog voor elkaar hebben? En als we meer tijd voor onszelf en elkaar hebben?

De vertaling naar online programma’s was natuurlijk snel gemaakt. Maar ook met andere bedrijfsactiviteiten ben ik altijd aan het kijken hoe iets nog beter en sneller kan. En hierbij kan jouw website ontzettend ondersteunend helpen.

Ik heb een achtergrond van ontwerp, concept, webontwikkeling, marketing en campagnes. Gooi daar nog het strategische, creatieve en grote probleemoplossende vermogen bij + mijn missie om bij te dragen aan een vrij blije wereld en mijn persoonlijke ontdekkingstocht hierin… En dan kom je uit bij hetgeen wat je nu voor je ziet op deze website. Het zorgt ervoor dat ik een website op verschillende manieren kan bekijken. Dat jouw doelgroep zich ècht aangesproken voelt èn tot de juiste acties aangezet worden.

Ik heet je van harte welkom om verder te kijken en lezen. Interesse of vragen?

Wat was het fijn werken met Mariëtte! Ze voelde me goed aan en stelde goede vragen waardoor ze echt meer te weten kwam over mij en mijn bedrijf. Ze heeft het perfect gedaan, alles klopt. Ik kan hier nog lang mee vooruit! Èn omdat de website in WordPress is gebouwd, kan ik deze heel makkelijk zelf aanpassen. Ik kan haar van harte aanbevelen!! Dankjewel Mariëtte!!

Wytske

Een website hoort te beginnen bij stap 1 van jouw potentiële klant

In het begin is iemand nog helemaal niet toe om meteen een groot (online) programma af te nemen. Daarom is het belangrijk om hier stapsgewijs naartoe te werken. Elke fase kan weer gebruikt worden voor een ander gedeelte van je aanbod of voor je marketing. En dat, is exact waar een CoachingBuddy website op inspeelt.

Een aantal voorbeelden van ontwikkelde websites

Bij een selectie van deze websites is ook gebruik gemaakt van maatwerk. De website is namelijk super flexibel en kan volledig aangepast worden naar jouw wensen. Vervolgens heb je zelf de controle en kan je aanpassen wat je maar wilt.

* Het gaat hierbij niet om salespages. Wil je graag een volledige salespage? Dat kan! Laten we het er in een gesprek over hebben 🙂

Mariëtte heeft mij ontzettend geholpen met het goed neerzetten van mijn bedrijf. Ik heb een webshop en e-learningsysteem. Hierdoor heb ik de mogelijkheid om meer mensen te bereiken en tegelijk te helpen! Ik vind het geweldig. Ik kan het allemaal gewoon lekker thuis doen op het moment dat het mij uitkomt. Dit maakt dat ik er veel meer plezier in heb, minder druk ervaar en het naast mijn werk kan doen. Mariëtte heeft mij goed advies geven en geholpen. Ik kan veel dingen op een leuke manier vormgeven zodat het overzichtelijk wordt en makkelijk te volgen is. Het ziet er super goed uit! Ik ben helemaal blij! Bedankt lieve Mariëtte

Tineke

HIER WORD JE TOCH HELEMAAL GELUKKIG VAN?

De mogelijkheden en functionaliteiten op een rijtje

Responsive

De website past zich aan alle beeldschermformaten aan.

Contactformulier

Hoeveel je wilt en waar je wilt.

Google Maps

Makkelijk vindbaar met een Google Maps kaartje.

Blog

Laat zien wat je weet en wie je bent. Ook ideaal voor SEO.

Call to action banners en buttons

Zet aan tot de juiste acties met opvallende elementen.

Gebruiksvriendelijk beheersysteem

Pas je website makkelijk aan, waar en wanneer je wilt.

Alle kleuren

Maak gebruik van exact jouw huisstijl kleur.

Geavanceerde typografie

Alle 818 Google Fonts (lettertypes) staan tot jouw beschikking.

Animaties

Laat een element extra opvallen door het in het beeld te laten schuiven of verschijnen.

Pagebuilder

Door het gebruik van een geavanceerde pagebuilder kan je kolommen aanmaken, banners, afbeeldingen en video op een speciale manier toevoegen enz.

Pagina’s aanmaken

Maak zoveel pagina’s aan als je wilt.

Volledig aan te passen

Er wordt uitgegaan van 1 layout. Bij de plaatsing van elk element is er gekeken of het strategisch, marketingtechnisch en designtechnisch het beste is. Als de website klaar staat en je hebt toegang gekregen dan ben je natuurlijk helemaal vrij om het zelf aan te passen.

Parallax & video achtergrond

Maak je website interesanter, niet alleen door mooie afbeeldingen op de achtergrond maar ook door video of bewegende beelden te gebruiken.

Testimonials

Laat je klanten vertellen wat jij voor hun hebt gedaan en wat ze daar van vinden. Plaats dit op strategische plekken op de website.

Maak mooie activerende webpagina’s/salespages

Weg met de lappen tekst. Je kan nu interessante pagina’s maken met kleuren, afbeeldingen, film en nog veel meer. Maak kolommen, banners en buttons die op een activerende manier werken.

 

SEO ready

De systemen zijn zo ontwikkeld dat het heel makkelijk te vinden en scannen is voor zoekmachines.

SEO optimalisatie per pagina

Per pagina kan de website nog verder geoptimaliseerd worden voor zoekmachines. Voer de titel en omschrijving in zodat Google exact laat zien wat jij wilt en wordt nog beter vindbaar.

Google Analytics

Bekijk hoeveel bezoekers je hebt en wat ze interessant vinden.

Social media

Berichten en pagina’s kunnen makkelijk gedeeld worden door aanwezige social media buttons.

 

Online programma

Je krijgt begeleiding d.m.v. een online programma.

Extra begeleiding met het ‘Give me the best’ pakket

Maak je gebruik van het ‘Give me the best’ pakket? Dan krijg je ook

 • 5x een feedback/strategiesessie voor aanvullende begeleiding.
 • Ondersteuning via de mail & messenger.

Op deze manier krijg je echt een next level website.

Videotutorials

Je krijgt een aantal videotutorials van verschillende CoachingBuddy elementen van de website. Verder is er uitgebreide documentatie te vinden van de thema en plugin makers.

Extra sessies

Extra ondersteuning nodig? Je kan altijd feedback/strategiesessies extra afnemen.

Strippenkaart

Je krijgt na oplevering van de website een strippenkaart waarmee je bij support terecht kan.

Een webshop zit niet standaard bij deze websitepaketten in maar kan toegevoegd worden.

Er wordt gebruik gemaakt van EasyDigitalDownloads. Dit is een veel lichtere webshop dan Woocommerce wat ten goede komt van de snelheid van je website. EDD is gespecialiseerd in digitale producten en heeft fantastische mogelijkheden die ook weer super interessant zijn voor jouw als coach/therapeut.

Automatisch verkopen

1x ingeregeld kan jij automatisch via je website verkopen. Producten kunnen bekeken worden en meteen aangekocht zonder dat jij er iets voor hoeft te doen. Je hoeft het alleen nog maar te versturen.

Automatische e-mails

Jij en de klanten krijgen automatisch een e-mail als er een bestelling is gedaan.

Diverse betaalmogelijkheden

De webshop kan gebruik maken van de betaalmogelijkheid van Nederland, iDeal. De webshop wordt gekoppeld met Mollie. Mollie rekent € 0,35 per bestelling. Uitbetaling gaat vervolgens automatisch. Je hebt hiervoor wel een zakelijke bankrekening voor nodig.

Automatische factuur

Er wordt automatisch een factuur gegenereerd. Hierop staat een aparte genummerde reeks, meteen klaar voor je boekhouding. De klant krijgt deze factuur en jij zelf ook bij de bestelling.

Verzendmogelijkheden

Er is ook een mogelijkheid om verzending in te schakelen voor 1 vast bedrag. Voor als je ook een fysiek product hebt.

Betaling in gedeeltes

Er kan een lidmaatschap ingesteld worden of een betaling die in gedeeltes gaat. Dit gaat helemaal automatisch.

Gratis product (zoals online programma)

Yes! Dat lees je goed! Op deze manier kan je een online programma als gratis weggever gebruiken èn e-mailadressen verzamelen.

Een online academy zit niet standaard bij deze websitepaketten in maar kan toegevoegd worden.

Salespages

Door de geïntegreerde builder kunnen er super aantrekkelijke en activerende salespages gemaakt worden voor jouw online programma.

Met jouw kennis heel veel mensen tegelijk helpen

Dit is dé mogelijkheid om nog veel meer mensen te helpen met jouw kennis. Zelfs als je over het strand aan het wandelen bent.

Cursussen, modules, lessen, quizes

Er kunnen onbeperkt cursussen aangemaakt worden. Elke cursus kan bestaan uit verschillende modules, lessen en quizes.

Video, audio en werkboeken

Voeg heel makkelijk video, audio en werkboeken toe aan je online cursus.

Overzichtelijk, gebruiksvriendelijk & professioneel

Dit is hét pakket voor een online cursus. Een student krijgt een eigen online omgeving op jouw website waar de volledige cursus terug te vinden is. Er hoeft daarom niet in allerlei verschillende omgevingen of e-mails gezocht te worden naar de cursus. Jij als bedrijf komt hiermee super professioneel over.

Content drip

De lessen kunnen op datum of op dagen na aanmelding ingesteld worden. Zo kan je veel beter begeleiden tijdens de cursus en is er steeds weer een contact moment. Als er een les vrijkomt dan wordt er automatisch een e-mail gestuurd naar de student.

Alles gaat automatisch

Als alles ingeregeld staat dan kan iemand meteen beginnen met de cursus. De betaling gaat via de website, er wordt automatisch een gebruiker aangemaakt en deze gegevens worden door gemaild. De student heeft meteen toegang en kan direct aan de slag.

Automatische e-mails

Als er een nieuwe les vrijkomt dan kunnen er e-mails ingesteld worden zodat iemand hiervan op de hoogte gebracht wordt.

Gratis programma

Er kan makkelijk een gratis programma ingesteld worden zodat iemand niet door het hele bestelproces heen hoeft. Dit is ideaal voor een gratis weggever.

Aanvullende mogelijkheden

Er zijn allemaal extra functionaliteiten om het beheer en de beleving te optimaliseren. Zoals een overzicht studenten per cursus. Vooruitgang bekijken. Cijfers geven. Bericht naar leraar sturen.

Een online community zit niet standaard bij deze websitepaketten in maar kan toegevoegd worden.

Persoonlijk profiel

Er wordt een persoonlijk profiel aangemaakt. Deze kan naar wens ingericht worden. Met of zonder profielfoto en omslagfoto. Op deze manier kunnen leden ècht met elkaar connecten. Dit zorgt voor een hechtere groep en meer betrokkenheid.

uotes, gifjes, tijdlijn èn privè berichten, tekst, foto’s

Het kan allemaal gedeeld worden door leden.

Veilig en afgeschermd

Een profiel kan op openbaar gezet worden of afgeschermd. Zo is het een veilige omgeving om in te kunnen delen.

Vrienden maken

Leden kunnen vrienden met elkaar worden en zo een eigen kring opbouwen. Je creëert op deze manier echt een community.

Uitschakelen functionaliteiten

Je kan zelf bepalen welke functionaliteiten je graag wilt. Wat je niet wilt kan uitgeschakeld worden.

Moderator

Jij bent ook de moderator van jouw groep/forum. Andere mensen kunnen ook voor een bepaalde groep aangewezen worden. Leden en berichten kunnen op deze manier verwijderd worden.

Koppeling met online progrmma’s

Maak je gebruik van online programma’s? Dit kan automatisch gekoppeld worden met een groep in de community.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Q&A

Moet je hiervoor technisch zijn?

Dat is het fijne… de basis wordt volledig voor je ingericht. Het vullen van de teksten wordt door jou gedaan maar hier ontvang je uitgebreide documentatie voor + hulp via de helpdesk. De systemen waarmee gewerkt wordt zijn super gebruiksvriendelijk. Het is alleen wel een nieuwe programma om te leren. Er even rustig voor te gaan zitten is aan te raden!

Zijn er verder nog andere kosten?

Websitepakketten

De éénmalige kosten voor de website en andere aanvullingen.

De kosten voor de hosting & domeinnaam. Dit is het eerste jaar gratis.
Vanaf het tweede jaar is dit € 90,- p/j.

Jouw website wordt super snel met WPRocket= € 15,- p/j.

Webshop (eventuele aanvulling)

De kosten voor een transactie die via de webshop gemaakt wordt (dit wordt door Mollie berekend)= € 0,35.

Plugins voor webshop= € 30,- p/j.

LET OP! Voor Mollie heb je een bankrekening op naam van je bedrijf nodig. De bedrijfsnaam moet geregistreerd staan op een handelsnaam vastgelegd bij de KvK.

Online academy (eventuele aanvulling)

Plugins voor de online leeromgeving= € 45,- p/j.

Voor een website met een online leeromgeving is het Pro hostingpakket nodig.
Dit is € 30,- p/j extra.

Om een geautomatiseerde e-mailreeks in te stellen heb je MailChimp of een andere aanbieder nodig= € 8,48 p/m. Dit voor bijvoorbeeld een gratis weggever.

Online community (eventuele aanvulling)

Plugins voor de community= € 122,- p/j.

Afsprakenplanner (eventuele aanvulling)

Via de online afsprakenplanner kunnen mensen makkelijk een afspraak inplannen. Dit kan gekoppeld worden met Zoom zodat je geen links meer hoeft aan te maken en ook geen mails hoeft te sturen. Dit gaat helemaal automatisch. Het is ook mogelijk voor een team of samenwerkingsverbanden. Prijs daarvoor hangt af van het aantal personen.

Acuity Scheduling: De basis functionaliteit voor het boekingssysteem= € 13,80 p/m.

Zoom:
Binnen Zoom vinden de online sessies plaats. Er is een betaald account nodig voor alle functionaliteiten= € 13,99 p/m.

Je kan ook kiezen voor de gratis variant. Het wordt dan niet op je website geplaatst maar is een link die zich opent. Sommige functionaliteiten zullen niet actief zijn, zoals toevoegen huisstijlkleur en de vertaling. Voor de Zoom koppeling is ook een betaald account van Acuity nodig.

Ik wil alle content van mijn oude website niet kwijtraken

Als de vorige website ook een WordPress website is dan kan dit heel makkelijk overgezet worden. Is er ook e-mail die je niet kwijt wilt? Dan kan dat ook overgezet worden. Vraag naar de mogelijkheden.

Met wat voor systemen wordt gewerkt?

Er wordt met een aantal super goede en professionele systemen gewerkt. Deze systemen zijn vervolgens zo aan elkaar geknoopt dat er een mooie fijne workflow ontstaat.

 1. WordPress
  WordPress is het beheersysteem van de website. Dit is het meest gebruikte systeem voor websites. Gebruikt door kleine en grote bedrijven.
 2. Divi
  Divi is de meest gebruikte pagebuilder met thema voor WordPress. Met functionaliteiten die het wel erg leuk maken. 
 3. LearnDash
  Het systeem voor een online academy. Ook een winnaar!
 4. EasyDigitalDownloads
  Dit systeem wordt gebruikt voor de webshop. Lichtgewicht en speciaal voor digitale verkoop. Verslaat de dinosaurus WooCommerce op verschillende vlakken.
 5. Mollie
  Voor het betalingssysteem. Mollie is het meest gebruikte systeem in Nederland en zorgt ervoor dat er iDeal betalingen kunnen plaatsvinden. Mollie heeft vorig jaar Mollie Recurring gelanceerd en EasyDigitalDownloads is het systeem die hier heel goed gebruik van maakt. Op deze manier gaan alle betalingen automatisch en super veilig. Er kunnen zelfs abonnementen ingesteld worden.

Optioneel voor boekingssysteem:

 1. Acuity Scheduling
  Dit is de basis functionaliteit voor het boekingssysteem.
 2. Zoom
  Binnen Zoom vinden de online sessies plaats. Het is verstandig om een betaald account van Zoom af te nemen. Dit zorgt ervoor dat je meer controle over je account hebt en met een betaald account worden er automatisch wachtwoorden aangemaakt en in de meetinglink verwerkt.

Voor Acuity, Zoom en Mollie hoef je alleen het account aan te maken (vanwege de betaling) en verder wordt het allemaal voor je ingericht, net zoals de andere functionaliteiten.

Ik wil graag mijn huidige domeinnaam houden

Dat kan, de domeinnaam kan gewoon mee verhuisd worden. Het eerste jaar is de domeinnaam & hosting gratis dus je komt niet met dubbele kosten te zitten.

Van wat voor hosting wordt gebruik gemaakt?

Ervaring leert dat heel veel hosters hun servers volgooien waardoor jouw website heel langzaam wordt. Dat is erg jammer. Vandaar de oplossing voor een kwaliteitspakket  met hosting die de volgende kenmerken heeft:

 • Duurzaam
 • Snel en soepel
 • Veilig en betrouwbaar

Specificaties basic pakket:

 • 25 GB dataverkeer
 • 2,5 GB webruimte
 • 1 domeinregistratie (.nl)
 • 1 koppeling met domeinnaam
 • 5 MySQL databases
 • 25 e-mailadressen

Met…

 • Nawas anti-DDoS
 • PHP 7.3
 • Spamfiltering
 • Veelzijdig controle paneel
Kan ik zelf mijn website aanpassen

Ja! Absoluut! Het handige is dat alles eerst voor je klaar wordt gezet zodat je het daarna zelf heel makkelijk kan aanpassen. Maar ook zelf extra pagina’s aanmaken of blogberichten toevoegen is geen probleem. Je kan je website zelfs via de WordPress app aanpassen.

Kan ik mijn huidige website eerst draaiende houden?

Dat kan. Dan wordt de website eerst in een demo omgeving geplaatst en als je er aan toe bent dan wordt de website verhuisd naar het juiste domein.

Wat zit er niet bij in
 • Ontwerp huisstijl. Dit moet je aangeleverd worden of kan je zelf verzamelen door de tips die worden gegeven.
 • Inrichting autoresponder zoals MailChimp. Dit is een extern systeem en heeft een eigen documentatie.

Pin It on Pinterest