Vragen? Neem gerust contact op! 06 15 67 87 41 info@coachingbuddy.nl

Maak een salespage voor jouw aanbod

Raak en overtuig jouw doelgroep

Na deze training heb je niet alleen een salespage opgebouwd die ervoor zorgt dat jouw doelgroep tot actie aan wordt gezet. Maar je hebt ook geleerd om de vertaling te maken naar jouw doelgroep. Om jouw doelgroep te raken en overtuigen met jouw teksten. Juist daarom wordt dit programma ook gebruikt in het voortraject van een website. Zodat je teksten op een praktische manier leert in te zetten.

Banner voor banner word je begeleid zodat je de teksten in stapjes kan schrijven en vervolgens heb je een volledige pagina staan die jouw doelgroep raakt èn ervoor zorgt dat jouw product/dienst veel sneller verkoopt. Het heet niet voor niets een salespage! 

SEO | Hoger in Google

Nieuwe klanten op de automatische piloot

Welkom bij de cursus Hoger in Google. Dit is een basis Google optimalisatie cursus die je laat weten hoe je een pagina/blogbericht beter vindbaar kan maken in Google door gebruik te maken van de Yoast plugin. Er zijn nog veel meer stappen die genomen kunnen worden maar hier kan je al heel erg veel mee bereiken.

Door hier gebruik van te maken zorg je ervoor dat je op de automatische piloot nieuwe klanten kan krijgen. Want je richt het 1x goed in en vervolgens heb je er altijd profijt van.

Ik wens je heel veel succes en plezier!

Leer jouw doelgroep kennen èn raken!

De fundering voor… alles!

Dat is het. Bij alles wat je voortaan gaat doen in jouw bedrijf kan je deze kennis gaan gebruiken. Je zal merken dat dit dè basis is voor alles wat je naar buiten brengt. Doordat je nu eerst deze stap neemt, zullen alle vervolgstappen veel makkelijker en sneller gaan.

Je leert jouw doelgroep echt kennen èn raken. En dat is mooi! Want zo gaan meer mensen hulp krijgen en daar wordt de wereld alleen maar leuker op.

AcademyBuddy + Marketingfunnel

Van harte welkom!

Yes! Je hebt het gedaan! Je bent bereid om te investeren en je bedrijf ècht goed neer te zetten i.c.m. een online programma die jouw nieuwe vrijheiden gaat geven en waarbij je jouw doelgroep weet te raken zodat de juiste stappen worden gezet.

Je ontvangt elke week een mail met toegang tot de nieuwe lessen voor die week. Resultaten van de lessen en vragen kunnen geplaatst worden in de Facebookgroep. Maak voor jezelf een boekje of schriftje waarin je alles kan noteren. Op deze manier weet je zeker dat je niks vergeet of kwijtraakt en kan je jouw bevindingen altijd weer makkelijk bij elkaar terug vinden.

Ontzettend veel plezier en succes!

Vrije blije groet,
Mariëtte

Pin It on Pinterest