Maak de content voor jouw website (2024)

Welkom!
Je gaat aan de slag met de content voor jouw website!

Gefeliciteerd met het aanschaffen van een CoachingBuddy websitepakket. Met een basis die speciaal voor coaches en therapeuten is ingericht. Misschien heb je meteen gekozen voor een pakket met alles erop en eraan of misschien kies je ervoor om het stapsgewijs te doen. Er zijn vele wegen die naar Rome leiden. Welke route je ook neemt, je krijgt een super goede basis waar je verder op kan bouwen en die klaar is voor welke richting je ook inslaat.

Ga door naar de uitleg die in de 1e module staat.

Ik wens je heel veel plezier en succes!

Vrije blije groet,

Mariëtte

Creëer jouw online programma met deze 3 essentiële elementen

Welkom bij het online programma:

‘Creëer jouw online programma met deze 3 essentiële elementen’

Laat me je meenemen in de basis elementen die nodig zijn bij het maken van een online programma. Jij weet straks niet alleen wat hiervoor nodig is, maar je gaat zelfs al een paar stappen in de juiste richting nemen!

Ik ga je lekker laten dromen over de mogelijkheden, je krijg je inzicht in het systeem voor het maken van een online programma en hopelijk krijg je al een mindset die ervoor zorgt dat je ziet dat ook jij dit kan.

De 3 elementen zijn:

  • Skills
  • Dromen
  • Systemen

En ja, het tweede punt is ook heel belangrijk! Scroll door naar onderen en begin bij start, door erop te klikken.

Laat je inspireren! Maak de oefeningen zodat je voor jezelf al stappen kan zetten en het krijgen van meer vrijheid èn klanten, ineens al een stap dichterbij is!

Veel plezier!

Vrije blije groet,

Mariëtte

Social media | De basis

Welkom bij de online workshop

Social media | De basis

Je gaat inzicht krijgen in waarom het van waarde is om social media te gebruiken voor jouw praktijk en hoe je social media kan inzetten. Je krijgt inzicht in hoe je het tot nu toe hebt gebruikt en weet aan het einde hoe je optimaal gebruik kan maken van jouw social media platform.

Klik hieronder eerst op de module ‘Inleiding’. Je krijgt dan een korte uitleg over hoe je van start kan gaan en hoe je dit programma kan gebruiken.

Maak de content voor jouw website

Welkom!
Je gaat aan de slag met de content voor jouw website!

Gefeliciteerd met het aanschaffen van een CoachingBuddy websitepakket. Met een basis die speciaal voor coaches en therapeuten is ingericht. Misschien heb je meteen gekozen voor een pakket met alles erop en eraan of misschien kies je ervoor om het stapsgewijs te doen. Er zijn vele wegen die naar Rome lijden. Maar je krijgt nu een super goede basis waar je verder op kan bouwen.

Ga door naar de uitleg die in de 1e module staat.

Ik wens je heel veel plezier en succes!

Vrije blije groet,

Mariëtte

Maak een salespage voor jouw aanbod

Raak en overtuig jouw doelgroep

Na deze training heb je niet alleen een salespage opgebouwd die ervoor zorgt dat jouw doelgroep tot actie aan wordt gezet. Maar je hebt ook geleerd om de vertaling te maken naar jouw doelgroep. Om jouw doelgroep te raken en overtuigen met jouw teksten. Juist daarom wordt dit programma ook gebruikt in het voortraject van een website. Zodat je teksten op een praktische manier leert in te zetten.

Banner voor banner word je begeleid zodat je de teksten in stapjes kan schrijven en vervolgens heb je een volledige pagina staan die jouw doelgroep raakt èn ervoor zorgt dat jouw product/dienst veel sneller verkoopt. Het heet niet voor niets een salespage! 

SEO | Hoger in Google

Welkom bij de cursus

Hoger in Google

Nieuwe klanten op de automatische piloot

Dit is een basis Google optimalisatie cursus die je laat weten hoe je een pagina/blogbericht beter vindbaar kan maken in Google door gebruik te maken van de Yoast plugin. Er zijn nog veel meer stappen die genomen kunnen worden maar hier kan je al heel erg veel mee bereiken.

Door hier gebruik van te maken zorg je ervoor dat je op de automatische piloot nieuwe klanten kan krijgen. Want je richt het 1x goed in en vervolgens heb je er altijd profijt van.

Ik wens je heel veel succes en plezier!

Leer jouw doelgroep kennen èn raken!

Welkom bij de online workshop

Leer jouw doelgroep kennen èn raken.

De fundering voor… alles!

Bij dit online programma duik je helemaal in jouw doelgroep. Je ziet het zoveel, bij een website van een coach of therapeut… Dat de vertaling mist naar de doelgroep en waar het eigenlijk om gaat. Vaak wordt gesproken over methodieken. Maar de methodiek is niet hetgeen wat je verkoopt en dat is ook niet hetgeen waar iemand door geraakt wordt. Waardoor wel? Daar ga je nu mee aan de slag! Zodat je gaat raken. En iemand veel sneller hulp zal inschakelen.

Bij alles wat je voortaan doet in jouw bedrijf kan je deze kennis heel goed gebruiken. Je zal merken dat dit dè basis is voor alles wat je naar buiten brengt. Doordat je deze stap neemt, zullen alle vervolgstappen veel makkelijker en sneller gaan. Zelfs een simpele Facebook post zal meer effect hebben.

Je leert jouw doelgroep echt kennen èn raken.

AcademyBuddy + Marketingfunnel

Van harte welkom!

Yes! Je hebt het gedaan! Je bent bereid om te investeren en je bedrijf ècht goed neer te zetten i.c.m. een online programma die jouw nieuwe vrijheiden gaat geven en waarbij je jouw doelgroep weet te raken zodat de juiste stappen worden gezet.

Je ontvangt elke week een mail met toegang tot de nieuwe lessen voor die week. Resultaten van de lessen en vragen kunnen geplaatst worden in de Facebookgroep. Maak voor jezelf een boekje of schriftje waarin je alles kan noteren. Op deze manier weet je zeker dat je niks vergeet of kwijtraakt en kan je jouw bevindingen altijd weer makkelijk bij elkaar terug vinden.

Ontzettend veel plezier en succes!

Vrije blije groet,
Mariëtte

Pin It on Pinterest