De website ziet er ineens anders uit, blauwe balk, lettertypes etc. (Divi)

Dit gebeurt meestal als er meerdere schermen van de achterkant van de website tegelijk open staan, voornamelijk als 1 pagina in verschillende schermen bewerkt wordt of als er gebruik wordt gemaakt van 2 verschillende builders. Over het algemeen is het opgelost door 1 van de volgende stappen uit te voeren.

1. Afsluiten

Zorg dat je alle schermen afsluit en uitgelogd bent. Ga opnieuw naar de achterkant van je website en login. Sla de pagina waar je aan hebt gewerkt opnieuw op.

2. Css bestand leeg maken

Ga in het dashboard menu (zwarte balk) aan de achterkant van je website naar Divi > Thema opties > Builder > Geavanceerd. Op de eerste regel zie je het volgende staan: Generering statisch CSS-bestand. Klik hier op de zwarte button waar ‘Duidelijk’ op staat. In het Engels is dit ‘Clear’. Waarvan de correcte Nederlands vertaling eigenlijk ‘Leegmaken’ is. Klik op ‘Wijzigingen opslaan’ en kijk of het nu goed is.

3. Cache herladen

Als bovenstaande niet heeft gewerkt dan kan het zijn dat je een cache plugin actie hebt. Zoals bijvoorbeeld WProcket. Dit kan je vinden in het dashboard menu onder ‘Instellingen’. Klik hier op ‘Cache legen’ en vervolgens op ‘Cache preloaden’.

Pin It on Pinterest