Vragen? Neem gerust contact op! 06 15 67 87 41 info@coachingbuddy.nl

CoachingBuddy op bestaande webshop

[vc_row gap=”35″][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”9352″ img_size=”200×200″ alignment=”center” css_animation=”fadeIn” css=”.vc_custom_1587998122158{margin-bottom: -35px !important;}”][fancy_heading h1=”0″ style=”line” title=”CoachingBuddy” slogan=”Maak gebruik van je eigen webshop en…”]Dit is de oplossing voor als je WooCommerce gebruikt en Acuity al ingeregeld hebt.[/fancy_heading][vc_column_text]Als je al een webshop hebt dan is het fijn dat alle betalingen via deze weg gaan. Er vallen dan een aantal werkzaamheden weg maar er komen ook een paar bij. Daarom is hier een speciale work around voor gemaakt.

CoachingBuddy bestaat niet alleen uit plugins

Deze volledige CoachingBuddy oplossing bestaat niet alleen uit de verschillende systemen maar het is ook de volledige workflow die is gecreëerd zodat alles met elkaar klopt en je niet een klant handmatig van het één naar het ander hoeft door te verwijzen. Dit wordt gedaan door automatische redirects. Ook worden er bepaal pagina’s aangemaakt waar alles duidelijk op te vinden is. Om dit allemaal met elkaar te koppelen en goed met elkaar te laten werken koste het nodige nadenkwerk maar goed ingesteld loopt het allemaal als een zonnetje en wordt je daarin ontzorgt. Ook wordt er een speciale pagina toegevoegd waar info voor jouw klant in staat zodat die op de hoogte wordt gebracht van de werkwijze en je krijgt nog een aantal templates voor je digitale nieuwsbrief en social media zodat je het zelfs beter in de markt kan zetten en mensen het sneller zullen afnemen. Daarom is dit een absolute totaaloplossing te noemen waarbij het werk uit jouw handen wordt genomen.

Wat verandert er in dit geval

Bij het CoachingBuddy pakket in zit ook de aanmaak van verschillende pagina’s. Zoals een pagina met de 1-3 verschillende pakketten. Er is gekozen voor coachingspakketten omdat je als coach het liefs in pakket vorm wilt verkopen i.p.v. in losse trajecten. Deze pagina, waar de verschillende pakketten op staan, wordt naar doorverwezen na een gratis sessie. Dit is de pagina waar iemand het betreffende pakket kan afnemen. Met Paytium gekoppeld wordt het betaalformulier meteen onder het aangegeven pakket geplaatst zodat er geen extra klik nodig is. Gekoppeld met WooCommerce worden dit losse producten waar apart op geklikt kan worden. Vervolgens wordt iemand doorverwezen naar de productpagina en van daaruit kan iemand op betalen klikken en wordt naar de checkout doorverwezen.

De éénmalige sessie is hier een uitzondering in. Deze wordt niet vooraf afgerekend. Als iemand hier op klikt dan wordt iemand doorverwezen naar de boekingspagina. Vervolgens ontvangt iemand automatisch, na het boeken van de afspraak, in de mail de link naar de betaalpagina die speciaal hiervoor is aangemaakt. Bij WooCommerce is dit het product. Daarom zijn er in Acuity blijvend bepaalde instellingen nodig die worden aangepast. Ook om alles goed met elkaar te laten lopen en dat alles met elkaar overeen komt. En dit ook vervolgens weer af te stemmen.

Wat verandert bij gebruik van WooCommerce i.p.v. Paytium

  • Je kan geen gebruik maken van deelbetalingen of een abonnement.
  • Er worden producten aangemaakt. Bij Paytium is dit niet het geval.
  • Er wordt een extra plugin toegevoegd voor de doorverwijzing naar de boekingspagina na betaling.
  • Er zit geen koppeling naar MailChimp, MailPoet of ActiveCampaign bij in.
  • Mollie is al ingesteld.

Er gaat meer tijd vanaf dan dat er bijkomt. We gaan er hier vanuit dat Acuity in de basis al is ingeregeld en wij alleen de puntjes op de i hoeven te zetten. Maar daarom kan deze oplossing voor een aangepast lager bedrag aangeboden worden.

Je kan je hieronder meteen aanmelden. De korting loopt tot de tijd die is aangegeven op de pagina met alle gegevens van CoachingBuddy.

[/vc_column_text][vc_column_text][paytium name=”Order Pre-existing solution” description=”CoachingBuddy op bestaande website”]
[paytium_field type=”firstname” label = “Voornaam”/]
[paytium_field type=”lastname” label = “Achternaam”/]
[paytium_field type=”text” label=”Straatnaam + nummer” required=”true” /]
[paytium_field type=”text” label=”Postcode” required=”true” /]
[paytium_field type=”text” label=”Plaatsnaam” required=”true” /]
[paytium_field type = “email” label = “E-mailadres” required = “true” newsletter = “mailchimp” newsletter_hide_checkbox = “true” newsletter_label = “Subscribe to our newsletter” newsletter_after = “true” newsletter_list = “86d3de9c2b” newsletter_group = “9555c8ae4d” /]
[paytium_field type=”label” label=”CoachingBuddy op bestaande website met WooCommerce
voor € 555 - € 112,50 & -40% korting= € 262,50 (excl. 21% BTW)” amount=”317,00″ tax = “21” /]

[paytium_total /]
[paytium_button label=”Betaal” /]
[paytium_field type = “terms” label = “Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.” link = “https://stoutmoedig.nl/algemene-voorwaarden” required = “true” /]
[/paytium][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]

Pin It on Pinterest